Skräddarsydd webbplats utvecklad med system av ditt val

Hemsida

Backend
Backend system online används för alla system och behöver kunna accessas lätt och smidigt. Genom HTML och Javascript bygger vi backend paneler som antingen är kopplade till mobila applikationer eller för andra mjukvarusystem som kräver adminpaneler. Genom integration mellan Node.js och Firebase eller AWS bygger vi kraftfulla system helt utifrån kundens syfte och behov.
Wordpress
Diverse olika program används för att anpassa din hemsida till syfte och funktionalitet. Genom användning av Wordpress kan vi, till ett bra pris erbjuda säkra webbshoppar genom WooCommerce som är väl anpassade till både Stripe och Paypal vilka är välutvecklade internationella betalsystem med kunnig kundservice och välfungerande teknik. HTML, CSS och JavaScript används och kan implementeras smidigt i Wordpress för att kunna skräddarsy din hemsida efter behov. Eftersom friheten ges att kunna behandla rå kod i kombination med en fungerande adminpanel kan designförslag enkelt justeras vilket ger frihet till dig som kund. Vi kan tillsammans med dig utveckla designförslag och layout redan på första mötet genom en smidig användning av Wordpress.
React
Vi har förmågan att bygga fulländade system i Facebooks egna språk React som ger oerhört snabba och responsiva hemsidor.

SEO & Branding

Marknadsför ditt företag via smidiga och kostnadseffektiva kanaler