Systemutveckling

Backend system för crossplatforms med databas och adminpanel

React.Js

Högkvalitativa adminpaneler med crossplatform funktioner byggs i React.Js eftersom den erbjuder en tydlig struktur och utarbetade integrationsmöjligheter.
Adminpaneler kräver systematisk och strukturerad front-end samtidigt som den ska hantera data på ett effektivt och lättåtkomligt sätt.

Node.Js

Starka integrationsmöjligheter med egenproducerade API:er för att smidigt kunna sammankoppla mobila applikationer byggda i både IOS och Android program.

Integrering

Vi kopplar lätt samman ditt system med tredjepartsleverantörer för att se till att du kan dra nytta av alla kraftfulla tjänster och lösningar på marknaden, exempelvis en databas i realtid från Google Firebase med Facebook-inloggning och även betaltjänster så som Stripe, PayPal, Klarna och DIBS. Vi kan se till att ditt system fungerar sömlöst mellan olika leverantörer.

Analytics

Vi har god kunskap inom de flesta tjänster som erbjuder analytics och kan ge dig en utförlig rapport för hur din produkt presterar och hur den används, så att du lättare kan förstå dina kunder och få en bred överblick över beteendet hos dina användare.

Kontakta oss för mer information